Een eigen website

Het is tegenwoordig van groot belang dat uw bedrijf een eigen website heeft. Bij voorkeur zorgt u zelf voor de inhoud van de website, omdat u zelf de beste kennis heeft over uw bedrijf en het snelst op de actualiteiten kunt inspelen. Met het EdMin Webmanager systeem kunt u zelf eenvoudig uw eigen website onderhouden.

Alles in één

Wanneer u een website bij ons bestelt, wordt alles voor u geregeld. De domeinnaam vastleggen, de webhosting, het ontwerp en ons CMS-systeem (Edmin Webmanager) krijgt u allemaal voor een vaste prijs. Daarmee is alles op één plek geregeld, zodat u niet afhankelijk bent van meerdere partijen. U kunt altijd bij ons terecht.

Snel en betrouwbaar

De server van EdMin Webdevelopment bevindt zich in het ICT-Alphen Datacenter te Alphen aan den Rijn. De server staat 24 uur per dag onder controle van verschillende instanties, waardoor wij een hoge uptime kunnen garanderen. Er worden dagelijks backups gemaakt van de server en het netwerk heeft meerdere snelle verbindingen. Zo is uw website snel en stabiel online.

Uitstekende service

EdMin Webdevelopment heeft service hoog in het vaandel staan. Wij doen onze uiterste best om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Wij streven ernaar om succesvolle websites te ontwikkelen. EdMin Webdevelopment is snel te bereiken via telefoon, email en instant messaging.